Kosteloze scholingstrajecten

Dankzij Zorg voor Ontwikkeling kun je nu gratis scholingen in de zorg volgen. Er is voor ieder niveau een geschikte opleiding te vinden. Van een basiszorg-opleiding voor mensen die nieuw zijn in de zorg, tot aan interessante bijscholingen voor ervaren zorgmedewerkers zoals Ernstige Meervoudige Beperkingen of Complementaire Zorg. Alle opleidingen worden aangeboden vanuit Capabel Onderwijs.

Over Capabel Onderwijs
Capabel is al ruim 30 jaar dé specialist in erkende en verkorte beroepsopleidingen voor volwassenen in o.a. Zorg & Welzijn. Of je nu op zoek bent naar een eerste kennismaking met werken in de zorg, je je wilt laten omscholen of een ervaren zorgmedewerker bent en je kennis wil verbreden of verdiepen met interessante en waardevolle keuzedelen: bij Capabel ben je aan het juiste adres.

En met onze 9 vestigingen verspreid door Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Het team van Capabel Onderwijs bestaat uit bevlogen docenten met wortels in de praktijk en met jarenlange kennis en ervaring rondom arbeidsmarktgerichte scholing. Iedereen hier is bezig met hetzelfde doel: jou zo snel mogelijk helpen aan een waardevol diploma of certificaat.

Het aanbod
Ons aanbod van gratis scholingstrajecten bestaat uit erkende MBO en HBO opleidingen en branche erkende cursussen en trainingen die variëren van 2 daagse workshops tot volledige opleidingen van enkele maanden. Soms klassikaal, soms online, soms hybride. Kijk snel of er iets voor jou tussen zit en meld je aan!

 

 

 

 

 

Aankomende startdata
Van een aantal scholingen zijn de startdata al bekend, deze zijn weergegeven in het schema hieronder. Als je in het aanmeldproces kiest voor een los scholingstraject kun je direct aangeven welke scholing en startdatum jouw voorkeur heeft.

Staat de scholing van jouw voorkeur nog niet in het schema? Geen zorgen! Je kunt je alsnog aanmelden. Wij nemen contact met je op wanneer de startdatum bekend is. 

Bekijk het rooster van de opleidingen


   Scholing


Startdatum

   
   MBO Keuzedeel | Assisteren bij Zorg & Welzijn 13 juli 2022

 

 

   HBO Inleiding in de Psychologie

4 oktober 2022
4 november 2022

 

 

   Workshop | Verpleegtechnische handelingen ouderenzorg

7 juli 2022
12 juli 2022 
20 juli 2022

   
   Workshop | Triage 19 juli 2022
   
   MBO Certificaat | Ondersteuning thuis 20 juli 2022
   
   MBO Keuzedeel | Diversiteit 27 juli 2022 
   
   MBO Keuzedeel | Belevingsgericht werken
20 juli 2022
   MBO Keuzedeel | Wijkgericht Werken TBD

   MBO Keuzedeel | Ernstige Meervoudige Beperkingen

20 juli 2022

   MBO Keuzedeel | Complementaire Zorg

20 juli 2022

   HBO Oriëntatie op het beroep van verpleegkundige

1 september 2022
6 oktober 2022
3 november 2022

   HBO Gezondheidsbevordering

15 september 2022


Je bent nooit te oud om bij te leren