Ontwikkeladvies & Loopbaanbegeleiding

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière of meer voldoening halen uit je huidige baan? Meld je dan aan voor een gratis ontwikkeltraject bij Zorg voor Ontwikkeling. Onze professionele loopbaancoaches helpen je graag verder door middel van een ontwikkeladvies en een loopbaanbegeleidingstraject. Lees hieronder meer over de verschillende trajecten. 

Ontwikkeladvies
Bij het ontwikkeladvies staat jouw verhaal centraal. Je krijgt een professionele loopbaancoach toegewezen en samen gaan jullie op zoek naar wat jou écht gelukkig maakt op het gebied van werk. Aan de hand van gesprekken en verschillende testen brengen we structuur aan in jouw ambities. Hieruit volgen concrete opdrachten en adviezen. Of je nu wil weten waar je kansen liggen binnen je huidige functie of in een hele andere sector aan de slag wilt, wij helpen je waar nodig.

Het traject bestaat uit een ontwikkelassessment over o.a. jouw competenties, veerkracht, ideale werkomstandigheden en werkrelaties gecombineerd met persoonlijke loopbaancoaching. Zo brengen we jouw talenten, ambities en wensen in kaart en begeleiden wij je naar de juiste (gratis) bijscholing, je zoektocht naar een nieuwe baan of jouw mogelijkheden binnen je huidige loopbaan.


Loopbaanbegeleiding
Bij een loopbaanbegeleidingstraject helpen onze ervaren loopbaancoaches jou graag verder naar de volgende stap. Dit kan begeleiding en coaching zijn richting een andere baan, hulp bij het vinden van een leerwerkplek voor je scholing of een empowerment training om ervoor te zorgen dat je nog steviger in je schoenen staat bij je huidige baan. Dit zijn mogelijke activiteiten waarbij jouw loopbaancoach je kan ondersteunen: 

– Correct CV passend bij zoekrichting
– Goede schriftelijke motivatie gericht op zoekrichting
– Gesprekstechnieken oefenen
– Digitale vindbaarheid vergroten via Social Media
– Vacature analyse
- Ondersteuning bij sollicitaties
- Persoonlijk leidersschap & werkgeluk


Voor beide trajecten zijn afspraken zowel online als op locatie mogelijk, met vestigingen door het hele land is er altijd een coach bij jou in de buurt. Meld je aan!

Gratis advies over jouw carrière

Wat wil ik? Wat kan ik? Waar liggen mijn kansen? Heb ik om- of bijscholing nodig? Zit ik op de juiste plek? Door na te denken over deze vragen versterk jij jouw positie op de arbeidsmarkt en ga jij met meer energie aan het werk!

 

Lees het verhaal van Monique