Ik werk in de zorg

Wie ben jij?

Zit jij even niet op je plek in je werk en wil je met een loopbaancoach uitzoeken wat je hieraan kunt doen? Wil jij je laten bijscholen of een nieuwe richting op gaan binnen de zorg? Of ben jij juist wel heel blij met je functie, maar wil je je kennis verbreden om duurzamer inzetbaar te worden en met nog meer energie aan het werk te gaan? In alle gevallen helpen we je graag verder met het gratis ontwikkeltraject. 

Bijscholing

Wij gaan samen met jou op onderzoek uit. In welke richting kun je je het beste ontwikkelen: meer verdieping door modules op een hoger niveau of juist verbreding van je kennis door het volgen van verschillende keuzedelen? Dit doen we door ons ontwikkeladvies in te zetten. Hierbij ga je in gesprek met een loopbaancoach en maak je enkele testen, zoals een interesse- en een kwaliteitentest.

Wanneer je er samen met je loopbaancoach achter bent gekomen wat nog meer jouw interesses zijn op het gebied van zorg verlenen, geven we jou de nodige begeleiding om de juiste richting op te gaan. We gaan opzoek naar de passende opleiding of cursussen die je hierbij kunnen helpen. Daarnaast kun je onder andere ook training krijgen waarmee je zou kunnen doorgroeien binnen het bedrijf, word je cv up-to-date gemaakt en kijken we hoe jij je social media effectief kan inzetten.

Onze scholingen zijn kosteloos en helpen je in de groei naar een zorgprofessional. Download hier een brochure van alle scholingen waaruit je kunt kiezen.

Dus wil jij je verder ontwikkelen of je deskundigheid vergroten? Meld je dan nu bij ons aan!

 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Ben jij op dit moment aan het werk in de zorg, wil je hierin blijven werken en wil je een "energieboost" voor langere termijn? Dan gaan wij jou helpen.

Wij gaan samen met jou op onderzoek uit waar jij nou echt energie van krijgt, met als doel dat jij met plezier binnen de zorg werkzaam kunt blijven. Dit doen we door ons Ontwikkeladvies in te zetten. Hierbij ga je in gesprek met een loopbaancoach en maak je enkele testen, zoals een interesse- en een kwaliteitentest.

Wanneer je samen met je loopbaancoach ontdekt welke werkzaamheden jou gelukkig maken, geven we jou de nodige begeleiding om de juiste richting op te gaan. Tijdens deze begeleiding wordt de focus gelegd op hoe je met een grote glimlach naar je werk gaat, hoe je voor energie zorgt en krijg je empowerment training voor een extra stuk zelfvertrouwen.  

Heb je daarnaast nog behoefte aan bijscholing? Dan zijn er bij ons ook nog kosteloos verschillende verkorte opleidingen en cursussen te volgen. Zo ontwikkel jij je verder als zorgprofessional en ga je voor een gezonde werksfeer op langer termijn waarin jij duurzaam inzetbaar blijft binnen de zorg.

Dus wil jij een "energieboost" of een verdiepende bijscholing? Meld je dan bij ons aan!

Meld je aan