Voor werkgevers

Waarom meedoen?

Nu wij al langere tijd met corona te maken hebben, kampt een meerderheid van verpleegkundigen, verzorgenden en artsen met een opeenstapeling van fysieke en mentale klachten blijkt uit het onderzoek van de V&VN. Waar zij behoefte aan hebben? Waardering, erkenning en hulp bij het terugkrijgen van energie en passie voor het vak. 

Om de veerkracht en wendbaarheid van medewerkers te herstellen zullen werkgevers hun daarin moeten voorzien. Blijven leren en ontwikkelen heeft een positieve invloed op de betrokkenheid en inzetbaarheid van personeel. Dit bevordert een goed resultaat en voorkomt ziekteverzuim.

Dankzij Zorg voor Ontwikkeling kunt u als werkgever op een laagdrempelige manier investeren in de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. U kunt uw medewerkers aanmelden voor een scholing naar keuze of voor een ontwikkeltraject, waarin de focus ligt op het werkgeluk vergroten.

De scholingen

Bijscholing heeft een positief effect op de productiviteit en motivatie van uw medewerkers. Door het bijscholen van uw medewerkers laat u zien dat ze belangrijk zijn voor het bedrijf en dat u geeft om hun persoonlijke ontwikkeling. Via Zorg voor Ontwikkeling kunt u nu geheel kosteloos, voor zowel u als uw medewerkers, dit verzorgen!

Ons aanbod van gratis scholingstrajecten bestaat uit erkende MBO en HBO opleidingen en branche erkende cursussen en trainingen die variëren van 2 daagse workshops tot volledige opleidingen van enkele maanden. Soms klassikaal, soms online, soms hybride Voorbeelden van bijscholingen zijn:

  • Verpleegtechnische handelingen ouderenzorg
  • Belevingsgericht werken
  • Diversiteit in Zorg & Welzijn
  • Workshop Triage
  • Ernstige meervoudige beperkingen
En nog veel meer! Bekijk in de brochure het overzicht van gratis scholingen en cursussen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ontwikkeltraject

Daarnaast gaan er samen voor zorgen dat uw medewerkers een "energieboost" in hun werk krijgen met het ontwikkeladvies. Dit doen we door samen met uw medewerkers op onderzoek uit te gaan waar zij nou echt energie van krijgen, met als doel dat zij met plezier binnen de organisatie werkzaam kunnen blijven. Hiervoor hebben we o.a. het traject Werkgeluk & Persoonlijk Leiderschap. Neem contact met ons op via het formulier rechts voor de mogelijkheden. 


Neem contact met ons op

Dus wil jij een “energieboost” voor jouw medewerkers? Wil jij het werkplezier én de prestaties binnen uw organisatie vergroten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Neem contact met ons op