Ik werk niet in de zorg

Wie ben jij?

Sta je op een punt in je carrière dat je even niet meer weet welke kant je op wilt? Misschien wil je je laten omscholen naar aan kansrijke sector zoals de zorg? Of misschien weet je helemaal niet zeker of je wel of niet op je plek zit in je huidige baan, maar ben je gewoon nieuwsgierig? In alle gevallen ben je bij ons op de juiste plek!

Het traject

Wij gaan samen met jou op onderzoek uit welke baan (binnen of buiten de zorg) het beste bij jou past. Dit doen we door ons ontwikkeladvies in te zetten. Hierbij ga je in gesprek met een loopbaancoach en maak je enkele testen, zoals een interesse- en een kwaliteitentest.

Wanneer je er samen met je loopbaancoach achter bent gekomen waar jouw kwaliteiten liggen en van welke taken en functies jij gelukkig wordt, geven we jou de nodige begeleiding om de juiste richting op te gaan. Wanneer blijkt dat jouw toekomst in de zorg ligt, gaat onze begeleiding nog verder met een aansluitende scholing.

Mocht jouw toekomst in een andere sector liggen, dan ontvang je van ons een rapport met advies en de vervolgstappen die je zelf kunt nemen om jouw doelen te behalen. 

Scholingstrajecten richting de zorg

We zoeken een passende verkorte opleiding of cursus voor je als opstap naar een baan in de zorg. Je loopbaancoach zal gebaseerd op de uitkomsten van het ontwikkeladvies samen met jou bepalen welke scholing het meest geschikt is. De verschillende verkorte opleidingen en cursussen zijn kosteloos en helpen je in de groei naar een zorgprofessional.

Download hier een overzicht van alle scholingen waaruit je kunt kiezen.

Daarnaast bieden we ook loopbaanbegeleiding naar nieuw werk. Je kunt onder andere sollicitatietraining krijgen zodat je een werkervaringsplek of zelfs direct een baan in de zorg kunt bemachtigen. Je CV wordt up-to-date en zoveel mogelijk relevant voor de zorg gemaakt.  We kijken hoe we social media effectief voor jou kunnen inzetten en zorgen we ervoor dat je kort en krachtig jouw motivatie kunt verwoorden.

Dus wil jij stappen vooruit maken in je carriere en investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan direct aan!

Meld je aan